Partnereink

ART VITAL KFT.

 • Az Art Vital Kft. magántulajdonban lévő, 1994-ben alapított szervezet. A cég komplex építőipari tevékenysége tervezésre, műszaki ellenőrzésre és lebonyolításra, fővállalkozásra, kert- és tájépítészeti létesítmények tervezésére, forgalmazására és megvalósítására, valamint az előzőekben felsoroltakkal kapcsolatos eseti szakértői tevékenységre terjed ki.

 • A cég vezetői széleskörű szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek, akik a fiatal, tehetséges szakemberekből álló közösséget ütőképes szervezetté kovácsolták össze. A személyi állomány alapvetően felsőfokú műszaki végzettségű, és szükség esetén idegen nyelvű kommunikációra is képes.

 • A munkavégzés hátterét központi iroda, valamint bemutató park funkciót betöltő telephely képezi. Szakmai partnerünk honlapja a gombra kattintva érhető el.

ETALON 2000 Kft.

 • Az ETALON 2000 Kft. 1993-ban alakult, székhelye 4400 Nyíregyháza, Szegfű utca 54. Tevékenységük alapja és célja a megrendelők által meghatározott tervezési és lebonyolítói igények (elsősorban építészeti tervezéstől, a pályázat készítésig, a létesítmények teljes körű lebonyolításáig, műszaki ellenőrzésig) a minőségi követelmények maradéktalan kielégítése.

 • A minőséget működésük meghatározó tevékenységének tartják. Folyamatosan figyelemmel kísérik a megrendelőik igényeit és a legmodernebb számítógépes rendszerek alkalmazásával igyekszenek a tervezési feladatokat úgy ellátni, hogy ezen igények teljes mértékben kielégítésre kerüljenek.

 • Folyamatos képzéssel, a legújabb építési módok alkalmazásával, a legkorszerűbb módszerek és anyagok megválasztásával igyekeznek megrendelőik igényeit kielégíteni. Szakmai partnerünk honlapja a gombra kattintva érhető el.

KISZELOVICS ÉS TÁRSA TELEPÜLÉSTERVEZŐ KFT

 • A Kiszelovics és Társa Településtervező Kft magántulajdonban lévő gazdasági társaság, melynek fő tevékenysége településrendezési eszközök készítése. A cég széleskörű szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, számos – elsősorban az Észak – Alföldi Régió települései – teljes közigazgatási területre kiterjedő településrendezési tervet készített, készít.

 • A településrendezési eszközök készítése során teljes településrendezési tervdokumentációt, településrendezési terv módosítást, telekalakítási tervet készít, valamint főépítészi tevékenységet vállal. Partnerei elsősorban Önkormányzatok, de emellett egyre több magánszemély és vállalkozás is megrendelője.

 • A Kft korszerű technikai eszközökkel rendelkezik, és folyamatosan gondoskodik a számítógépes hardware és software háttér fejlesztéséről. A számítógépes tervezés AUTODESK MAP 3D tervezői program alkalmazására épül, melynek folyamatos a software frissítése. A dokumentáláshoz modern színes plotterek, színes és fekete – fehér fénymásolók és nyomtatók állnak rendelkezésre.

 • Az aktuális tervezési feladatok elvégzéséhez több éve együttdolgozó, megfelelő szakmai képesítéssel és jogosultsággal rendelkező szaktervezők nyújtanak segítséget. Szakmai partnerünk honlapja a gombra kattintva érhető el.

MENTALIFE COACHING

 • Csapatépítés, tréning, szervezetfejlesztés szolgáltatásainkat life és business coach végzettségű partnerünkkel közösen végezzük. A life coaching az egészséges, intelligens, igényes embereknek segít az egyéni, illetőleg párkapcsolati – életvezetési – nehézségek (elakadások, konfliktusok, nehézségek) megoldásában, a személyes célok elérésében, a rendelkezésre álló erőforrások, lehetőségek feltárásában és jobb kihasználásában, személyes fejlesztéssel.

 • Nagyon fontos, hogy a coach nem ad tanácsot, hanem segít felfedeztetni az ügyfélben rejlő megoldásokat. Ez sokkal hatékonyabb, mivel az ügyfél így magáénak érezheti a megoldását és jobban tud azonosulni vele. Egy coach mindent megtesz érted, de semmit nem tesz meg helyetted. Szakmai partnerünk honlapja a gombra kattintva érhető el.

PLAN-NET.HU ÉPÍTŐIPARI MÉRNÖKI HÁLÓZAT

 • A Plan-net.hu Építőipari Mérnöki Hálózat 2004-ben jött létre Nyíregyházán szakmai cégek összefogásával, azzal a céllal, hogy megbízóinak komplex szolgáltatásokat nyújtson az építőipari tervezés, kivitelezés, lebonyolítás területén.

 • Milyen előnyöket nyújtunk Önnek?

  • Komplexitás: egy helyen minden építőipari feladatot megoldunk, ezzel időt, energiát, pénzt takarítunk meg az Ön számára.
  • Élenjáró szakértelem: nagy gondot fordítunk arra, hogy korszerű, modern műszaki megoldásokat ajánljunk megbízóiknak.
  • Költséghatékonyság: funkció- és esztétikumbeli igényeiket figyelembe véve, költségtakarékos megoldásokat dolgozunk ki megbízóink részére.
  • Hatékony együttműködés: fontos számunkra, hogy ügyfeleink a projektek állásáról,végrehajtásáról mindig pontos információval rendelkezzenek, ezért az együttműködés területén rugalmasságra és gyorsaságra törekszünk.

  Szakmai partnerünk honlapja a gombra kattintva érhető el.